“Зродились ми великої години…”

Сурми з пісні сповістили, що 12 і 13 червня 2021 року на території Тернопільської ЗОШ І-ІІІ ст. імені Руслана Муляра відбулося урочисте відкриття ІІ обласного етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри “Сокіл” (“Джура”), де зібралися молоді джури і соколи закладів освіти області.

Цьогоріч Гра на теренах Тернопільщини проходить вже у 13-ий раз.

На урочистій церемонії взяли участь заступник голови Тернопільської обласної державної адміністрації Віктор Устенко, голова постійної комісії Тернопільської обласної ради з питань освіти, науки, молодіжної політики, фізичної культури і спорту Володимир Мисик, начальник управління освіти і науки ТОДА Ольга Хома, директор ТОКЦ туризму, краєзнавства, спорту та екскурсій, головний суддя Оксана Пшенична.

Програма Гри включала такі види: “Конкурс строю та маршової пісні “Впоряд”, “Неповне складання та розбирання автомата АК-74”, “Стрільба”, “Метання гранати в ціль”, “Спорядження магазину патронами”, “Тактична підготовка з елементами саперної підготовки”, “Фізична підготовка”, “Смуга перешкод”, конкурсні види: “Відун”, “Пластун (топографічна підготовка+орієнтування”), “Рятівник”.

Гру завершено, але суддівська колегія опрацьовує протоколи проведення Гри, які найближчим часом будуть оприлюднені на нашій сторінці та сайті. Слідкуйте за новинами.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *